Oulun Numismaattinen Kerho r.y.
Oulun numismaattinen kerho r.y.
Perustettu 1962

Tietoa rahoista
Suomen harvinaiset setelit
Numismaatikon tietopankki
Linkkejä
Keskustelu

Oulun Numismaattinen Kerho r.y.
ONK 50 vuotta 2012
Kokoontumiset
Rahojen arviointi ja osto
Kerhon historia
Tiedotteita
Tarvikemyynti
Toimihenkilöt

Huutokaupat
Kohteiden jättäminen
Huutokauppaan osallistuminen
Listat ja tulokset

Jäsenyys
Liittyminen
Osoitteenmuutos
Eroaminen

 


JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Päivitetty 3.1.2016

Oulun Numismaattinen Kerho r.y.?

Oulun Numismaattiseen Kerhoon kuuluu henkilöitä, jotka keräävät, tutkivat ja ovat kiinnostuneita niin vanhoista kuin uusistakin rahoista. Myös mitali-, kunniamerkki- ja osakekirjaharrastajat löytävät usein samanhenkistä seuraa numismaatikoiden parista.

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. on ollut yli 50 vuotta Oulun ja lähialueiden numismaatikoiden oma yhdistys. Kerhon tehtävänä on tarjota numismatiikan harrastajielle yhteinen kokoontumispaikka. Jäseniä meillä on toista sataa ja kerho kuuluu jäsenyhdistyksenä Suomen Numismaatikkoliittoon, jonka jäsenmäärä puolestaan on noin 1500.

Kokoonnumme parin viikon välein poislukien kesäkuukaudet. Kerhoillan ohjelmaan kuuluu vapaata keskustelua, vaihtotoimintaa, pieniä huutokauppoja ym. Kokoelman säilyttämistä varten kerho välittää jäsenilleen edullisesti myös keräilytarvikkeita, esim. kolikkokehyksiä, rahakansioita ja niihin sopivia säilytyslehtiä. Pyrimme myös järjestämään pari kertaa vuodessa isomman valtakunnallisen huutokaupan.

Kerhomme kautta saat myös puolueettoman arvion rahakokoelmastasi. Lisäksi huutokauppojen kautta on mahdollista realisoida kokoelmia. Kysy lisää!

Jäsenmaksu

Oulun Numismaattisen Kerhon jäsenmaksu koostuu seuraavasti:

  • ONK:n jäsenyys + Numismaatikko-lehti: 42 €/vuosi (nuorisojäsenille 15 €/vuosi).
  • Pelkkä ONK:n jäsenyys ilman lehteä: 7 €/vuosi (nuorisojäsenille ilmainen).
  • Alle 18-vuotiaat ovat nuorisojäseniä.
Suosittelemme myös tilaamaan Numismaatikko-lehden, joka ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja sisältää monia mielenkiintoisia artikkeleita Numismatiikan eri aloilta sekä mm. muiden kerhojen huutokauppojen huutokauppalistoja. Jäsenmaksut laskutetaan vuosittain tammi-helmikuussa Suomen Numismaatikkoliiton toimesta.

Miksi liittyä jäseneksi?

Yhdessä on aina mukavempaa! ONK on erittäin aktiivinen yhdistys, ja jäsenistöllämme on laajalti tietotaitoa monelta eri numismatiikan alalta. Kokouksien kautta saa paljon sellaista tietoa, jota ei netistä löydy! Toki netti on hyvin tärkeä apuväline myös meille. Jäsenistömme saa tärkeimmät tiedotteet n. 1-3 kertaa kuukaudessa sähköpostilistan kautta. Lisäksi Facebookissa olemme selvästi aktiivisin Suomen numismaattisista yhdistyksistä.

ONK:n jäsenethän saavat lisäksi mukavia jäsenetuja:

  • Alennusta Rahaliike Numismatics Coinsin kautta hankituista keräilytarvikkeista.
  • Alennusta Oulun Antiikki- ja keräilymessujen pääsylipuista.
  • Tuntuvan alennuksen kerhon pikkujouluillallisesta.
  • Mahdollisuus lainata kerhon metallinetsintä.
  • Mahdollisuus saada rahallista tukea numismaattisiin matkoihin, mm. Suomen Numismaatikkoliiton kokouksiin (hallituksen päätösten perusteella).
  • Mahdollisuus osallistua Numismaatikkoliiton muiden jäsenyhdistysten huutokauppoihin.

Miten liityn ONK:n jäseneksi?

Voit liittyä kerhomme jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja toimittamalla sen meille joko paperilla (postilla tai henkilökohtaisesti) tai sähköpostilla. Voit myös tulla käymään kerhoillassa ja pyytää jäsenhakemusta jäsensihteeriltä.

Jäsenhakemuksen voit ladata joko PDF- tai Word-muodossa. Word-dokumentin pystyt täyttämään valmiiksi suoraan tietokoneella (vaatii Microsoft Wordin tai muun vastaavan toimiakseen)! Tietokoneella täytettävän hakemuksen voit lähettää sähköpostillla osoitteeseen jasenasiat(at)oulunnumismaatikot.fi. Sähköposti käy samalla myös allekirjoituksesta.

Jäsenhakemuksen voit myös tulostaa ja palauttaa kerhoillassa tai postittaa jäsensihteerille osoitteeseen (osoite muuttunut 10/2015, alla oikea osoite!)

Timo Rätti
Oksatie 16
90800 Oulu

Mikäli sinulla on kysyttävää liittymisessä tai muissa jäsenasioissa, voit aina ottaa yhteyttä kerhon jäsensihteeriin. Sähköposti: jasenasiat(at)oulunnumismaatikot.fi tai puh. 040 553 8698 (iltaisin).

 

Sähköpostiosoite